Groep 7b/8

 

De laatste weken van school zaten vol met bijzondere activiteiten. Groep 8 ging naar Saeftinghe en ze hebben er genoten! Heerlijk in de modder glijden! Groep 7 ging naar Braakman-Noord en op schoolreis! We hadden een klassenfeestje, waarbij we naar het bos en naar het zwembad zijn geweest. En groep 8 had een gezellig afscheidsfeestje!

Groep 7 had ook nog een toetsperiode, daarbij is goed en geconcentreerd gewerkt. Ze mogen trots zijn op hun resultaten!

Vorige week hebben we vooral genoten van het heerlijke weer. Heel hard werken doen we niet meer, de boeken zijn ver uit en ook de meeste toetsen zijn gedaan. Ook toen zijn we nog lekker een keer wezen zwemmen!

Groep 8 heeft vorige week eigenlijk de laatste werkweek al gehad. Vrijdag is alles opgeruimd en meegegeven naar huis.

Dinsdagochtend worden de kinderen van groep 8 om 08.45 uur bij de Halle verwacht voor een lange, intensieve maar ook vast superleuke dag! Ze gaan vast zorgen voor een schitterende afscheidsavond. We hebben we zin in! Woensdag mogen ze lekker uitslapen, want pas donderdagochtend wordt iedereen weer op school verwacht om 09.20 uur, want dan nemen ze in een uurtje afscheid van de school. Daarna begint voor groep 8 de zomervakantie!

Tot slot: alle kinderen (en ouders) hartelijk bedankt voor alles wat jullie dit jaar hebben gedaan. Het was het fijn om jullie in de klas te hebben. Allemaal alvast een hele fijne vakantie toegewenst! En groep 7; tot na de vakantie, dan gaan we in groep 8 gewoon verder!

Groeten,

Juf Esther en juf Tonja