De Sterrenpracht in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op basisschool De Sterrenpracht in Axel komen deze tot groei en bloei. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling;
in ons onderwijs staat het kind centraal. De Sterrenpracht heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een kleinschalig, levendig schoolklimaat.
Waar de Bijbel opengaat, iedere schooldag!

De Sterrenpracht is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We zijn een school met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt dat aansluit bij de eigen christelijke levensovertuiging. Onze leerkrachten leveren daaraan als identiteitsdrager een belangrijke bijdrage. Samen met kinderen en ouders geloven, groeien en genieten, daar gaat het om op De Sterrenpracht.

Wat onze school verder uniek maakt? Naast de heeft een herkenbare en doorleefde identiteit staan we voor uitstekend onderwijs en heeft een duidelijke visie. Onze school heeft echt een lerende cultuur en het schoolklimaat is open en veilig. Waar we gelukkig van worden? Als leerlingen op grond van hun levende relatie met God van betekenis zijn voor de samenleving.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind.
Vul dan onderstaand formulier in. De directeur belt dan zo snel mogelijk om een afspraak te maken.  Als je nog vragen hebt, bel dan naar school (0115 56 22 56) of stuur een mail naar desterrenpracht@levwn.nl

Van harte welkom op school voor een gesprek en een rondleiding. Wanneer je onderstaand formulier invult, wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen.